top of page
Advies & beleid

Met veel passie voor het vak en praktijkervaring ziet Bureau WoonTalent snel waar het beter kan, welke acties er ingezet kunnen worden om resultaat te behalen. De frisse en brede blik vangt de ontwikkelingen en vertaalt die naar een praktisch en uitvoerbaar beleid.

Bureau WoonTalent kunt u bijvoorbeeld inschakelen om uw overlast- en incasso beleid te beoordelen en u te adviseren wat er beter kan. Door de praktijk niet uit het oog te verliezen, ontstaat er een adequaat en haalbaar beleidsadvies.
Bureau WoonTalent maakt een doelgroep-analyse, kijkt naar een lijn in de overlast- of betalingsproblemen en analyseert uw aanpak. Door deze punten naast elkaar te leggen kunnen we praktische suggesties voor verbetering doen. Bureau WoonTalent zit er bovenop!

 

“De ideeën van Bureau WoonTalent sluiten naadloos aan bij de aanpak gedragsaanwijzing; geen afzonderlijke problemen aanpakken maar werken met een totaal plan!”

 

Gedragsaanwijzing

Een van die ontwikkelingen waar we nauw bij zijn betrokken, is de landelijke gedragsaanwijzing die onlangs als pilot-project is ontwikkeld door de Rijksuniversiteit Groningen en het Centrum voor Criminaliteitspreventie. Bureau WoonTalent werkte mee aan de uitwerking en haar Wooncursus WoonTalent zet ze in als onderdeel van de aanpak.

bottom of page